Om oss

Mäklarjouren har funnits sedan 1997 och har sedan dess vuxit till att bli Göteborgs främsta mäklarbyrå för dig som vill sälja eller köpa ett företag. Trots att vårt kontor är beläget i Göteborg är vi aktiva i hela Sverige. Vi har sålda objekt från Sveriges nordligaste, och sydligaste punkt.Framgångsfaktorn ligger i våra mäklares långa erfarenhet och höga kompetens, stora kontaktnät samt ett tätt samarbete med sakkunniga experter inom ekonomi, marknad och juridik.

Arbetssätt

Vi strävar efter att våra säljare ska få ut en så stor vinst som möjligt genom diskreta och smidiga affärer med seriösa köpare. Det görs därför noggranna kontroller innan information delges eller samarbete inleds.

Sekretess

Vi på Mäklarjouren värnar starkt om våra kunders säkerhet och samarbetar därför tätt med jurister för att säkerställa våra kunders trygghet. Vi är noga med att inte avslöja något om säljaren eller dess företagsnamn innan eventuella intressenter skrivit på sekretessavtal om tystnadsplikt.


Varför Mäklarjouren?

Vill du säkerställa hög avkastning, undvika kontakt med oseriösa spekulanter, och sälja din verksamhet snabbt och diskret? Då finns vi här för dig. Kontakta oss idag för mer information!Om oss

Anmäl vilken typ av objekt ni söker till oss!

Vi kommer aktivt söka efter dylikt objekt och kontakta er med förslag.

Compare listings

Compare
×