Enkelt och snabbt företagslån

Låna upp till 2000000 kronor. Besked skickas inom 72 timmar. OBS: Vi är låneförmedlare som agerar mellanhand för finansiella institutioner och för slutkund. Vi agerar enbart som agent för finansinstutioner och leasingföretag mm. Hos oss kan du snabbt och enkelt låna till ditt företag, enkelt och snabbt utan dolda avgifter. Vi är låneförmedlare som agerar mellanhand för finansiella institutioner och för slutkund. Vi kan erbjuda dig alternativa lösningar som passar företagets behov. Vi tar ansvar för hela processen och du får svar inom 72 timmar. Du kan låna upp till 100000 – 2000000 kronor. Vi är ett framåt och expansivt företag som specialiserat oss på att förmedla köp och försäljning av företag inom restaurang, service, handel och industribranscherna, i vilka vi har mycket goda kontakter. Vi har kompetenser såsom finansiella, juridiska, försäkringsmässiga och administrativa knutna till företaget. Detta borgar för att säljare och köpare kan lita på att en affärsöverlåtelse sker på bästa tänkbara sätt. PartnerInwest AB ledstjärnor blir därför: ”Känsla, effektivitet och ansvar”. PartnerInwest AB har bedrivit verksamhet sedan 1996. Huvudkontoret ligger i Göteborg, men vi arbetar över hela Sverige och även utomlands.

Så fungerar det

Låna upp till 2000000 kr med enkel prissättning utan dolda avgifter. Ansök direkt via formuläret och få svar snabbt utan ansökningsavgift eller bindningstid. Få svar på vilket belopp du kan låna redan idag!

Företagslån ligger som högst på 2000000 kronor hos oss och har inga dolda avgifter eller bindningstid. Vi genomför alltid en kreditupplysning på dig och ger vårt godkännande. Alla uppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen.

Funderingar?

Har du frågor kontakta oss på:

031-775 27 51

info@maklarjouren.nu

Ansök idag!

1

Det är snabbt
Tryggt, säkert, snabbt. Ingen ansökningsavgift. Ingen bindningstid. Ansök om ett företagslån. Dygnet runt och få svar på vilket belopp du kan låna redan idag!

2

Vi hjälper dig med allt
Anskaffning av Investeringskapital. Skaffa buffert mot oförutsedda utgifter. Skaffa buffert och ha likviditet mot anställd personal. Möt ditt växande företags finansiella behov.

3

Låna upp till 2000000 kr
Låna mellan 100000 till 2000000 kr. Betalningsvillkor: 6 till 36 månader. Enkel transparent prissättning. Inga dolda avgifter.

Villkor

Partnerinwest arbetar med olika aktörer som har olika villkor. Vissa av dem har krav på säkerhet och vissa av dem frångår detta krav. Ditt företag skall vara registrerat och aktivt i minst 1 år. Bolagsformen saknar betydelse.

Michel Avidè
VD-Partnerinwest AB

 

Samtliga våra samarbetspartner kräver personlig borgen för att kunna låna till våra klienter. Våra samarbetspartner kan inte låna pengar till företag som har haft betalningsanmärkningar. Ring / mejla oss för mer information.

Michel Avidè
VD-Partnerinwest AB

 

Kontakt


Compare listings

Compare